Wie je bent is wie je was, wie je wordt en alle groei ertussen

Zemra Coaching en Healing

Ik ben Imre Gerner en ik ben coach en healer.  Ik werk met licht, energie, mijn gezonde verstand en een paar goede voelsprieten. Daarmee ga ik met je aan de slag om te kijken wat er vast zit en hoe we het weer kunnen laten stromen.

Mijn missie

Hooggevoeligheid de ruimte geven

Hooggevoeligheid zorgt dat je anders in elkaar zit dan anderen, je hersenen werken anders, je hebt andere mogelijkheden en andere valkuilen dan gemiddeld.  Daardoor heeft hooggevoeligheid hele mooie kanten maar vraagt wel wat aanpassing in het praktische leven, want dat is ingericht op de gemiddelde mens. 

Leer je met je gevoeligheid omgaan en te kijken wat werkt voor jou, dan kun je stralen en de wereld brengen waarvoor je hier op aarde gekomen bent. Weet je niet hoe jouw gebruiksaanwijzing in elkaar zit, dan kun je flink vastlopen met alle psychische en lichamelijke gevolgen daarvan.

Hooggevoeligen zijn de probleemoplossers, de lichte mensen, de lijm tussen anderen, de aanvoelers en de vooruitzieners. Mits ze de ruimte krijgen en nemen voor hun gevoeligheid.

Mijn missie is het om hooggevoelige mensen in hun kracht te zetten en te helpen zorgen dat hun leven bij hen past, dat ze kunnen stralen en optimaal hun gevoeligheid kunnen inzetten in hun leven en om zich heen.

Hoe kan ik daarbij helpen?

Hooggevoelige mensen hebben vaak veel dat ze meemaken in hun leven. Wat ze meemaken heeft in ieder geval flink effect op ze, hoe ze zich voelen, hoe ze kunnen zijn. Daarom probeer ik gevoelige mensen op elk moment in hun leven te helpen. Daarnaast help ik mensen die te maken hebben met gevoelige mensen in werk of gezin hoe ze het beste daarmee om kunnen gaan.

Kinderen

Ben je een kind, dan help ik je door jou en je ouders uitleg te geven over hooggevoeligheid in een workshop, of je te helpen jezelf te snappen en daarmee om te leren gaan in een individuele behandeling of een gezinsbehandeling, beiden ook mogelijk in een traject van 6 sessies. Pas als je jezelf snapt kun je zeggen wat je nodig hebt en kunnen anderen daar rekening mee houden! 

Jongeren/ Volwassenen

Als jongere of volwassene help ik je met individuele of gezinsbehandelingen, eenmalig of in een traject. Vaak zitten er meerdere lagen vast, met psychische en lichamelijke klachten tot gevolg. De combinatie van coaching en healing zorgt dat de overload eraf kan en je nieuwe keuzes kunt leren maken om jezelf meer ruimte te geven. Wil je echt dingen veranderen in je leven, dan gebeurt dat niet van vandaag op morgen, dan kun je kiezen voor de 1e en eventueel de 2e module van het traject 'De diepte in' en zo diep gaan als je voelt dat je wilt gaan. 

Werken met hooggevoelige kinderen/ jongeren

Werk je met kinderen of jongeren, dan help ik je door middel van workshops te begrijpen hoe dat werkt, die hooggevoeligheid als je jong bent, hoe je daar als begeleider mee om kunt gaan, hoe je de signalen van de hooggevoelige jongere kunt interpreteren en kunt helpen het kind in zijn kracht te zetten. In de 1e en eventueel de 2e module van het traject 'De diepte in' kun je zelf als mens leren wat je nodig hebt om goed in balans je leerlingen te kunnen benaderen en begeleiden. Een pakket speciaal voor scholen is in ontwikkeling.

Hulpverleners

Voor hulpverleners die de diepte in willen gaan is er het opleidingstraject 'De diepte in" waarin je in de eerste twee modules de diepte in gaat met jezelf om vervolgens in de 3e en eventueel 4e module te leren hoe je de Zemra methode op anderen kunt toepassen. Dit traject is ontstaan vanuit de gedachte "je kunt een ander niet verder helpen dan je zelf gegroeid bent'. Oftewel, wanneer je door je eigen filters blijft kijken kun je de client niet objectief helpen. Module 1 en 2 zijn daarop gericht, zelf zo ver groeien dat je meer voor je clienten kunt betekenen. Module 3 en 4  zijn tools om je clienten verder te kunnen helpen door met de Zemra methode de oorzaken (ankers) van de problemen te kunnen aanpakken zodat met coaching en healing in het dagelijks leven de balans weer teruggevonden kan worden. De modules zijn per stuk te boeken, maar wel in de volgorde die ervoor staat. Dus je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om alleen module 1 en eventueel 2 te doen, maar wil je module 3 (en 4) doen, dan is het wel nodig om eerst module 1 en 2 te doorlopen.

De Zemra Methode

Deze therapeutische methode heb ik ontwikkeld op basis van verschillende therapie├źn zoals NLP, NEI, kinesiologie en meditatie. Het beste kan ik het omschrijven als een vorm van gerichte meditatie en energiesturing waarbij ik de wortel van een blokkade kan achterhalen en in evenwicht brengen. 

Zeker als de oorzaak van een probleem in een vorig leven ligt kan het vrij lastig zijn om het probleem op te lossen in dit leven. Dat zijn de problemen waar niets echt bij helpt, therapie vaak geen blijvend effect heeft, medicijnen niet of maar tijdelijk werken en het probleem blijft terugkomen. Tot de wortel van het probleem opgelost wordt in dat vorige leven.

Ik gebruik o.a. deze methode bij de individuele behandelingen als we de diepte in gaan.

Omdat ik geloof in het mensen in hun kracht zetten en dus leren om zichzelf en anderen te helpen, wil ik graag mijn methode meegeven als tool aan mensen die dat voor zichzelf willen leren en aan hulpverleners die het kunnen gebruiken bij hun behandelingen. Je kunt deze methode leren in 4 modules die steeds dieper gaan. 

Voor het aan jezelf leren werken is het voldoende om t/m module 2 te gaan. Voor de therapeuten zijn na module 1 en 2 module 3 en eventueel 4 geschikt om te leren de Zemra methode te gebruiken bij cli├źnten. 

Zie voor details de pagina 'De diepte in'.

Diverse therapeutische technieken

Je zult merken dat ik gebruik maak van diverse therapeutische technieken en ingangen om de blokkades los te maken. Naast de Zemra methode maak ik gebruik van diverse technieken en kennis, zoals de chinese theorie over de energiemeridianen, NLP therapie, NEI therapie (de connectie tussen bepaalde organen en bepaalde emoties), visualisatie en energiewerk (te vergelijken met Reiki). 

Wat ik gebruik is afhankelijk van jou en hoe het op dat moment met jou gaat, wat je nodig hebt en wat je lichaam of je geest aangeven. Vaak komen er in het gesprek emoties los of voel je een lichamelijke reactie waar we vervolgens mee aan de slag kunnen. Of ik voel langs je rug waar blokkades zitten en dan gaan we daar mee aan de slag.

Kortom

Het gaat om jou. We werken samen met wat jouw lichaam en geest aangeven, in jouw tempo en op de manier die bij jou past.

Neem je contact op? Dan kijken we samen wat het beste bij je past en wat ik voor je kan doen!


Mens, wat ben je mooi!