Cursus Hoogsensitiviteit

Inhoud

Ben je zelf hoogsensitief en wil je meer snappen van hoe dat werkt, of heb je iemand in de omgeving die hoogsensitief is en wil je daar meer van begrijpen, dan is dit een fijne cursus. Deze cursus helpt je inzicht krijgen in je gebruiksaanwijzing en begrip krijgen hoe het lichaam werkt van een hoogsensitief persoon. Je krijgt inzicht waarom een hoogsensitief persoon tegen bepaalde dingen aanloopt en hoe die zijn/haar talenten zo goed mogelijk tot uiting kan (leren) brengen.  In 6 lessen behandelen we elke les een ander onderwerp en is er ruimte voor vragen en praktijkvoorbeelden.


Lesprogramma

Les 1 is een kennismaking met hoogsensitiviteit, de kracht en de kwetsbaarheid

Les 2 gaan we verder in op hoogsensitiviteit en het effect op lichaam en geest

Les 3 focussen we op hoogsensitiviteit op school

Les 4 kijken we naar hoogsensitiviteit binnen alle soorten relaties

Les 5 bespreken we als verdieping apart de dynamiek binnen het gezin

Les 6 eindigen we met hoogsensitiviteit op het werk en een samenvatting    


Kosten

De kosten voor de cursus bij de Volksuniversiteit Lisse zijn in totaal 96 euro p.p. Inschrijving gaat via hun eigen website www.volsksuniversiteit-lisse.nl

De kosten voor de cursus op een andere locatie zijn afhankelijk van de locatie. Neem contact op voor de mogelijkheden.


Venue

De cursus bij de Volksuniversiteit Lisse vindt plaats op de Vuursteeglaan 9, 2161 GD Lisse. Zij zullen bij inschrijving communiceren in welk lokaal de cursus plaats vindt.

De venue van de cursus op een andere locatie is afhankelijk van waar de deelnemers zich bevinden in het land. Neem contact op voor de mogelijkheden.