Soms is het fijn om het samen te doen

Agenda


Puber en HSP

 
Hoe is dat nou, zo (hoog)gevoelig zijn, dat 'alien' gevoel. Wat kun je ermee, zit het alleen maar in de weg? Of is het een 'blessing in disguise'? Ben je de enige die zo 'raar' is? Of liever gezegd, ben je de enige die zo bijzonder is? Kun je leren hoe je ermee om kunt gaan?

Ik ga op drie zondagen in het voorjaar lekker naar het strand en ga daar kletsen met pubers en hun omgeving die graag zichzelf/ hun pubers willen snappen en willen weten hoe ze met hun gevoeligheid om kunnen gaan. Als je zin hebt om erbij te zijn, laat het me weten! Het is gratis, 'koek en zopie' mag je zelf meenemen. 😉

Zondag 18 april in Noordwijk (Kon. Astridboulevard, verzamelen bij de parkeerplaats bij het hondenstrand)

Zondag 30 mei in Langevelderslag (verzamelen bij het einde van de weg voor het strand/ de rotonde)

Zondag 20 juni in Zandvoort/ Bloemendaal (verzamelen bij de parkeerplaats aan de Boulevard Barnaart)

We starten om 14.00 en gaan door zolang het leuk is en het weer het toelaat.

Mocht je nog vragen hebben of je aan willen melden voor de meetings, dat kan op info@zemracoachingenhealing.nl
Een messengerbericht sturen via Zemra Coaching en Healing op facebook kan ook of een appje via 06-25486328. Je mag me ook bellen als je meer wilt weten. 

Ik ontmoet je graag op het strand en/of online!

p.s. Op de facebookpagina Zemra Coaching en Healing kun je meer lezen over hooggevoeligheid in de maatschappij, stukjes van mij, de laatste info over de wandelingen, interessante artikelen, etc.


Workshops

Momenteel zijn er geen workshops gepland. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn, neem dan contact op dan bespreken we dat!