Mogelijkheden voor groei

Wat heb jij nodig?

Individuele behandeling

De meeste mensen vinden een individuele behandeling heel prettig. Een op een het achterste van je tong kunnen laten zien zonder pottenkijkers. Nou, dat kan, graag zelfs want dat geeft het meeste resultaat! Dat kan bij mij in Lisse en dat kan bij jou thuis. Dat laatste vind ik het prettigste omdat ik dan meteen kan kijken hoe het in je huis gesteld is met de energie en of dat van invloed is op waar je mee zit. De meeste mensen vinden het ook fijn om in hun vertrouwde omgeving te zijn als ik met ze werk. Telefonisch of met beeldbellen is ook mogelijk. Jij geeft aan wat voor jou werkt.

Een individuele behandeling duurt twee tot drie uur per keer, afhankelijk van hoeveel er zich aandient. Het is mijn overtuiging dat er bovenkomt wat je aankunt om aan te werken. Ik wil graag de tijd nemen om daarmee aan de slag te gaan.

Een individuele behandeling van 1-3 uur kost 88 euro per keer. Om de diepte in te gaan is het vaak beter om een traject af te spreken, de kosten daarvan zijn 440 euro voor 6 behandelingen.Kind behandeling

Het praten met iemand die buiten de familie staat kan heel bevrijdend zijn voor een kind. Net als het praten over de dingen die ze voelen maar niet snappen, zoals alle emoties van anderen, entiteiten, hun eigen gevoelens. Veel kinderen zijn hoogsensitief zonder dat zij of hun ouders het doorhebben. Het is dan heel belangrijk dat ze leren wat hun gebruiksaanwijzing is, zodat ze in hun leven hun plekje kunnen vinden en snappen wat ze voelen en wie ze zijn. Ook het omgaan met problemen in het gezin zoals een overlijden, ziekte, ruzie of relationele problemen is iets waar kinderen het heel lastig mee kunnen hebben, vaak zonder dat ze goed kunnen uiten wat ze nu echt dwars zit.

Kinderen staan nog heel dicht bij hun gevoel en kunnen vaak heel intuïtief voelen wat ik voor ze kan doen. Sommige kinderen zijn lastiger te bereiken dan andere. In dat geval speel ik met ze en spelenderwijs kan ik dan dingen met ze bespreken en ze tips en oefeningen geven. Is een kind daar ook te gevoelig of te gesloten voor dan werk ik aan ze via de Zemra Methode, zonder woorden of aanraking, op afstand naast ze.

Bij de behandeling van een kind begin ik met een gesprek met de ouder(s), daarna ga ik met het kind aan de slag, met of zonder de ouders erbij, afhankelijk van wat de ouders prettig vinden, het kind aangeeft, wat het probleem is, etc.

Een kind behandeling van 1-3 uur kost 88 euro per keer. Bij structurele, langdurige problemen is het vaak beter om een traject af te spreken, de kosten daarvan zijn 440 euro voor 6 behandelingen. Zeker bij kinderen is dit aan te raden omdat je dan het vertrouwen kunt laten groeien en goed met de situaties uit de praktijk kunt verder werken.


Familie behandeling

Er kunnen veel dingen zijn in de familie die niet lekker lopen. Een kind dat niet lekker in zijn vel zit, een moeder die gespannen is, een vader die gestrest is, hoogsensitiviteit die niet herkend is. Vaak zit er veel verdriet en oud zeer. Het is dan heel lastig om objectief te kunnen zien waar het ene begint en het andere eindigt. Als je ergens middenin zit is het lastig om objectief te kijken. Omdat iedereen op elkaar reageert vanuit zijn eigen pakketje is het soms heel fijn om dat te ontzenuwen. Alleen al het inzien van patronen, loslaten van oordelen en beseffen wat de familielijn aan invloed heeft kan al heel veel verschil maken. Tenslotte willen jullie allemaal een fijn familieleven, de rest is heel vaak op te lossen! Graag help ik om helderheid te scheppen en te zorgen dat iedereen zich goed voelt met zijn of haar plekje in het gezin.

Een familie behandeling duurt twee tot drie uur per keer en kan met of zonder kinderen erbij.

De kosten van een familie behandeling zijn 144 euro. Om de diepte in te gaan is het vaak beter om een traject af te spreken, de kosten daarvan zijn 488 euro voor 4 behandelingen.

Workshop Kind en hoogsensitiviteit

Wat gaat er in dat koppie van je kind om, hoe kun je de kinderen in je klas begeleiden die zo verlegen overkomen of die zich in zichzelf terugtrekken of misschien juist wel heel druk zijn. Kortom, hoe werkt dat met en bij een hoogsensitief kind en hoe kun je dat het beste begeleiden. 

De workshop geef ik aan groepen (leerkrachten, hulpverleners, ouders, geïnteresseerden) en per gezin aan de keukentafel. De workshop bestaat uit een dagdeel waarin we een theoriegedeelte en een interactief gedeelte hebben met een pauze ertussen.

Voor de pauze, in het theoriegedeelte, neem ik jullie mee in het brein van een hoogsensitief kind. Letterlijk duiken we een stuk de diepte in hoe de hersenen van een hoogsensitieve werken. Van daaruit kijken we wat dat voor talenten en valkuilen oplevert en hoe je daar als begeleider of gezinslid het beste mee om kunt gaan. We bespreken de gevolgen van het gebrek aan kennis, misverstanden rondom hoogsensitiviteit, de dynamiek met de omgeving en hoe je het kind in zijn kracht kunt helpen komen.

Na de pauze gaan we verder met het interactieve gedeelte waarin we casussen bespreken die jullie zelf kunnen aandragen. Daarmee kan ik ingaan op de situatie in de praktijk van jullie werk/ leven en leer je ook van de bespreking van andermans situaties.

Na afloop krijgen jullie een hand-out mee van de besproken theorie zodat je achteraf nog eens rustig kunt nalezen wat we allemaal besproken hebben.

De workshop kan op locatie gehouden worden (bijv. leerkrachten op school of met je gezin bij jou thuis aan de keukentafel). Ook kun je je aanmelden voor een groepsworkshop op een locatie in Lisse of bij jou in de buurt. Neem even contact op wanneer je geïnteresseerd bent, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn. 

De prijs voor deelname aan een groepsworkshop is 77 euro p.p., inclusief hand-out.

De prijs voor een workshop aan huis is 144 euro met 2 personen, met een kleine groep met max 4 personen voor 288 euro, inclusief hand-out. Bij grotere groepen kunnen we natuurlijk overleggen over de mogelijkheden

Huisdier behandeling

Dieren hebben net als mensen een geest, een ziel, een lichaam en emoties. Of het nu gaat om een paard, een hond of een cavia, ze kunnen daar behoorlijk mee in de knoop zitten en last hebben van gevolgen van traumatische ervaringen uit dit leven of een vorig leven, van hoogsensitiviteit of van entiteiten waar ze gevoelig voor zijn (vooral katten en paarden kunnen heel gevoelig zijn voor alles wat we met het oog niet kunnen zien). Net als bij mensen kan ik met energie en de Zemra methode aan dieren werken en jou als baas tips geven hoe je verder kunt helpen om in het dagelijks leven conditionering die niet goed werkt binnen de relatie met het dier te veranderen.

Met een huisdier ben ik net als bij mensen per behandeling tussen 1-3  uur bezig en ik reken daarvoor 88 euro.

Huis energetisch reinigen/ Feng Shui tips

In sommige huizen voel je je prettig, in andere voel je je ongemakkelijk. En dat geeft niet als je gewoon weer weg kunt gaan. Maar als het je eigen huis is en je weet niet wat je eraan kunt veranderen, dan wordt het lastiger! Ik help je graag om te kijken wat anders kan. Ik maak daarbij gebruik van de kennis van Feng Shui, de kunst van op zo'n manier werken met kleuren, materialen en inrichting dat de energie fijn kan stromen. Niet te snel, en niet te langzaam. Vaak is met een paar kleine aanpassingen het gevoel van een ruimte al heel anders.

In sommige huizen voelt het gewoon niet prettig, wat je ook doet met kleur en inrichting. Daar kan ik helpen kijken of er entiteiten zitten die eigenlijk al verder op hun reis naar het licht hadden moeten gaan maar hier nog vastzitten. Die kunnen voor mensen vervelende effecten hebben, van koude rillingen als je op zolder komt tot effect hebben op hoe je je voelt. Ik help ze dan naar het licht te gaan zodat jij je weer fijn en veilig voelt in je huis.

Een huis reiniging/ Feng Shui tips afspraak kost 144 euro per keer.

Hoeveel ruimte gun jij jezelf?