Mogelijkheden voor groei

Wat heb jij nodig?


Behandelingen:

Individuele behandeling

Kind behandeling

Familie behandeling

Huisdier behandeling 

Huis energetisch reinigen/ Feng Shui tips afspraak


Aanbieding:

Traject Puber en HSP, 5 coachingsessies voor de prijs van 4!


Bijeenkomsten:

- Een bijeenkomst op het strand op verschillende locaties en data voor pubers met (hoog)gevoeligheid (hsp) en hun omgeving. Zie agenda voor de details.


Individuele behandeling

De meeste mensen vinden een individuele behandeling heel prettig. Een op een het achterste van je tong kunnen laten zien zonder pottenkijkers. Nou, dat kan, graag zelfs want dat geeft het meeste resultaat! Dat kan bij mij in Lisse en dat kan bij jou thuis. Dat laatste vind ik het prettigste omdat ik dan meteen kan kijken hoe het in je huis gesteld is met de energie en of dat van invloed is op waar je mee zit. De meeste mensen vinden het ook fijn om in hun vertrouwde omgeving te zijn als ik met ze werk. Telefonisch of met beeldbellen is ook mogelijk. Jij geeft aan wat voor jou werkt.

Een individuele behandeling duurt twee tot drie uur per keer, afhankelijk van hoeveel er zich aandient. Het is mijn overtuiging dat er bovenkomt wat je aankunt om aan te werken. Ik wil graag de tijd nemen om daarmee aan de slag te gaan.

Een individuele behandeling van twee tot drie uur kost 100 euro per keer, werkt het voor jou beter om steeds een uurtje bezig te zijn, dan vraag ik 50 euro per keer.Kind behandeling

Het praten met iemand die buiten de familie staat kan heel bevrijdend zijn voor een kind. Net als het praten over de dingen die ze voelen maar niet snappen, zoals alle emoties van anderen, entiteiten, hun eigen gevoelens. Veel kinderen zijn hoogsensitief zonder dat zij of hun ouders het doorhebben. Het is dan heel belangrijk dat ze leren met hun gevoel om te gaan, zodat ze in hun leven hun plekje kunnen vinden en snappen wat ze voelen en wie ze zijn. Ook het omgaan met problemen in het gezin zoals een overlijden, ziekte, ruzie of relationele problemen is iets waar kinderen het heel lastig mee kunnen hebben, vaak zonder dat ze goed kunnen uiten wat ze nu echt dwars zit.

Kinderen staan nog heel dicht bij hun gevoel en kunnen vaak heel intuïtief voelen wat ik voor ze kan doen. Sommige kinderen zijn lastiger te bereiken dan andere. In dat geval speel ik met ze en spelenderwijs kan ik dan dingen met ze bespreken en ze tips en oefeningen geven. Is een kind daar ook te gevoelig of te gesloten voor dan werk ik aan ze via de Zemra Methode, zonder woorden of aanraking, op afstand naast ze.

Bij de behandeling van een kind begin ik met een gesprek met de ouder(s), daarna ga ik met het kind aan de slag, met of zonder de ouders erbij, afhankelijk van wat de ouders prettig vinden, het kind aangeeft, wat het probleem is, etc.

Een Kind behandeling kan een uur of drie uur duren, dat valt niet te voorspellen. De kosten zijn tot 1,5 uur 50 euro, duurt de behandeling twee tot drie uur dan reken ik 100 euro.Familie behandeling

Er kunnen veel dingen zijn in de familie die niet lekker lopen. Een kind wat niet lekker in zijn vel zit, een moeder die gespannen is, een vader die gestressd is. Vaak zit er veel verdriet en oud zeer. Het is dan heel lastig om objectief te kunnen zien waar het ene begint en het andere eindigt. Als je ergens middenin zit is het lastig om objectief te kijken. Omdat iedereen op elkaar reageert vanuit zijn eigen pakketje is het soms heel fijn om dat te ontzenuwen. Alleen al het inzien van patronen, loslaten van oordelen en beseffen wat de familielijn aan invloed heeft kan al heel veel verschil maken. Tenslotte willen jullie allemaal een fijn familieleven, de rest is heel vaak op te lossen! Graag help ik om helderheid te scheppen en te zorgen dat iedereen zich goed voelt met zijn of haar plekje in het gezin.

Een familie behandeling duurt twee tot drie uur per keer en kan met of zonder kinderen erbij.

De kosten van een familie behandeling zijn 150 euro.

Huisdier behandeling

Dieren hebben net als mensen een geest, een ziel, een lichaam en emoties. Of het nu gaat om een paard, een hond of een cavia, ze kunnen daar behoorlijk mee in de knoop zitten en last hebben van gevolgen van traumatische ervaringen uit dit leven of een vorig leven, van hooggevoeligheid of van entiteiten waar ze gevoelig voor zijn (vooral katten en paarden kunnen heel gevoelig zijn voor alles wat we met het oog niet kunnen zien). Net als bij mensen kan ik met energie en de Zemra methode aan dieren werken en jou als baas tips geven hoe je verder kunt helpen om in het dagelijks leven conditionering die niet goed werkt binnen de relatie met het dier te veranderen.

Met een huisdier ben ik net als bij mensen per behandeling tussen een uur en drie uur bezig. Ik reken daarvoor tot 1,5 uur 50 euro, wordt het langer dan reken ik in totaal 100 euro.

Huis energetisch reinigen/ Feng Shui tips

In sommige huizen voel je je prettig, in andere voel je je ongemakkelijk. En dat geeft niet als je gewoon weer weg kunt gaan. Maar als het je eigen huis is en je weet niet wat je eraan kunt veranderen, dan wordt het lastiger! Ik help je graag om te kijken wat anders kan. Ik maak daarbij gebruik van de kennis van Feng Shui, de kunst van op zo'n manier werken met kleuren, materialen en inrichting dat de energie fijn kan stromen. Niet te snel, en niet te langzaam. Vaak is met een paar kleine aanpassingen het gevoel van een ruimte al heel anders.

In sommige huizen voelt het gewoon niet prettig, wat je ook doet met kleur en inrichting. Daar kan ik helpen kijken of er entiteiten zitten die eigenlijk al verder op hun reis naar het licht hadden moeten gaan maar hier nog vastzitten. Die kunnen voor mensen vervelende effecten hebben, van koude rillingen als je op zolder komt tot effect hebben op hoe je je voelt. Ik help ze dan naar het licht te gaan zodat jij je weer fijn en veilig voelt in je huis.

Een huis reiniging/ Feng Shui tips afspraak kost 100 euro per keer.

Aanbieding: Traject Puber en HSP, 5 coachingsessies voor de prijs van 4!

Zemra Coaching en Healing bestaat dit jaar 10 jaar! En dat wil ik vieren door een traject aan te bieden tegen gereduceerd tarief.

De deal is: jij komt met je gevoeligheid, ik kom met hulp om daar zoveel mogelijk van te begrijpen, ermee te leren omgaan en het te leren waarderen.

Het doel: lekkerder in je leven zitten, snappen wie je bent en je gevoeligheid kunnen zien als een heel mooi kado.

Traject:

5 HSP coaching sessies van 1,5 uur, online volgen is mogelijk.

Kosten:

Normaal kosten 5 coachingsessies 250 euro. In het jaar dat ik jarig ben (2021) bied ik dit traject aan met 20% korting voor 200 euro.

Ga je mee op avontuur?

Hoeveel ruimte gun jij jezelf?